Opšti uslovi korišćenja

Shodno prirodi ugovora o pristupu koji poznaje zakon Republike Srbije i neformalnim vidovima zaključenja ugovora svaki posetilac ovog bloga snosiće odgovornost ukoliko bude koristio sadržaje sa njega u suprotnosti sa opštim pravilima koršćenja sajta koja će biti navedena dalje u tekstu.

NAPOMENA: Samim tim što nastavljate sa korišćenjem ovog sajta podrazumeva se da se slažete sa opštim uslovima korišćenja.

Autorska prava

Sve tekstove sa ovog bloga možete preuzimati i citirati, bez prethodnog obaveštavanja autora, ali samo i isključivo bez ikakvih izmena, uz jasno navođenje izvora, i to u formi follow linka na ovaj način:

Izvor: Blogdan

Ili ukoliko se radi o pisanom mediju, na sledeći način:

Izvor: www.blogdan.rs

Fotografije

Većina fotografija na ovom blogu pripada navedenim autorima, sve ostale pripadaju ovom blogu i zabranjeno je preuzimati ih, deliti, obrađivati i umnožavati.

Komentarisanje

Svi komentari će biti objavljeni osim onih koji sadrže uvrede na rasnoj, verskoj, nacionalnoj ili bilo kojoj drugoj osnovi, kao i komentari koji sadrže govor mržnje. Govor mržnje definisan je Zakonom o javnom informisanju, koji u članu 38. kaže: „Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo“. Takođe, čitaocima koji na agresivan i uzmemiravajuć način budu iznosili svoje argumente u komentarima biće onemogućeno dalje komentarisenje. Pre nego što budu objavljeni, komentari moraju biti odobreni, pa vas molim za malo strpljenja.

Politika privatnosti

Unešeni lični podaci, uključujući i e-mail adrese u sklopu sajta Blogdan.rs ne ustupaju se trećim licima ni pod kojim uslovima. Korišćenje ličnih podataka koji nisu javno istaknuti na sajtu ograničava se na eventualno slanje obaveštenja u vezi sa sajtom Blogdan.rs.

Reklamiranje

Reklame bilo kakvih proizvoda, usluga i fejsbuk stranica u komentarima neće biti odobrene. Reklamiranje ličnih blogova, portala i fejsbuk stranica takođe će biti onemogućeno ukoliko autori istih prethodno ne budu kontaktirali autora bloga za dogovor o saradnji.

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Beogradu, Srbija. Sajt Blogdan.rs zadržava pravo da pokrene postupke i pred sudovima drugih zemalja u cilju zaštite sopstvenih prava.

*Svi tekstovi napisani na blogu nemaju za cilj da bilo koga omalovaže niti uvrede. Sadržaj napisanog predstavlja isključivo lični stav autora.

Ovaj post je dostupan i na: енглески

1 Comment

  • Reply
    Wild and Free
    19/05/2015 at 10:45

    KRALj,KRALjA NAD KRALjEVIMA U TEKSTOVIMA. ZATO BRAVO KRA
    LjU.

  • Leave a Reply